Futni, Hinni, Élni – Egy könyv az élni akarásról

Out of stock

3.990 $

Kapcsolódó termékek:

Névre szóló dedikálás

esetén jelezd kérlek az erre vonatkozó igényedet a Pénztár oldalon fizetéskor a “Rendelés jegyzetek” alatt!

Ha ajándékba szánod a könyvet

és meglepetés gyanánt személyre szóló üzenetet is szeretnél kérni,
írd meg bátran!

ENNYIEN MÁR OLVASSÁK
A FUTNI, HINNI, ÉLNI KÖNYVET:

0 +

a könyvet ajánlja:

„Barátom, Te vagy a példa arra, hogy sose érjük be kevesebbel, mint amire képesek vagyunk!
Különösen, ha a kudarc lehetősége épp úgy ott van, mint a győzelemé,
mert a kettő közti versenyt, mindig mi döntjük el.˝
Rakonczay Gábor
Világrekorder, extrém sportoló

olvasói visszajelzések

“Köszönöm, hogy elolvashattam ezt a kivételes könyvet egy csodálatos emberről, aki mer hinni és bízni a legnagyobb viszontagságaiban. Ezt a könyvet nem lehet letenni. Csodálatos könyv. Mint anyuka, három gyerekkel négy unokával megerősítette bennem a hitet, hogy nem elég a tudomány hanem egy nagy egészséges lélek is kell hozzá.”
erdős sándorné
"Rengeteg olyan tapasztalatot, és felismerést társz elénk az életről és a minket körűlvevő fizikai és szellemi dimenziókról, amik egy nagy egészként összeállva világítanak rá, hogy hogyan is érdemes ebben a világban élni."
Levente
"Örülök, hogy a mai világban vannak ilyen értékrendekkel bíró fiatalok, akiknek a barátok, a sport, a tanulás, a hit, fontos szerepet töltenek be az életükbe. Egyedülálló Anyukaként és hobbi futóként erőt tudok meríteni a könyvből, és szeretném, hogy a fiam (akinek most adtam oda), szintén pozitív gondolatokkal legyen gazdagabb általa."
andrea
"Egyszerűen zseniális lett! Rendkívül szívbemarkoló a történeted, melynek megismerése nekem is plusz erőt adott. A könyv remekül van felépítve, nagyon hiteles és megható is egyben. Az olvasás közben helyenként én is "meghaltam" a sorok között, hogy aztán "újjászülethessek". A végtelen szereteted, az elképesztő akaraterőd és kitartásod példaértékű minden ember számára. Köszönöm, hogy én is tanulhattam a könyv által! Egy igazi Bajnok vagy!"
Márk

lapozz bele a könyvbe:

share with your friends

the highly unlikely story of the book ‘Believe, Live, Run’,
or the knowledge base of my second book, Super sapiens!

 

Help them, too,
to achieve their optimal performance,
perfect their lifestyle
and to reach a long and healthy life
in a world that’s lost its mind.

want to be informed about your keynote speeches, conference presentations, book launches and related events, podcasts, interviews and many more:

If you subscribe to my newsletter at tberci.com, I'll keep you updated via email about my book related events and launches, podcast episodes and other appearances.

tedx_thuroczy_bertalan_budapest_2021TEDx Budapest, 2021, Bertalan Thuroczy
DSC_4550

Let's Team up for a podcast or conference or keynote speech!

Over the years, I have received many requests to present the story of my books, biomedical engineering research findings and campaigns on sport and health, which I have gladly accepted.